Navigation Huvudinnehåll Logga in Sök

FÖRÄNDRINGAR MED ANLEDNING AV COVID-19

[2020-03-24] Alla våra bibliotek har stängt tills vidare med anledning av Covid-19. Detta gäller även Meröppet. Alla våra onlineresurser fungerar precis som vanligt under tiden som vi har stängt. Om du har frågor kan du alltid mejla till support.lib@chalmers.se.


Här hittar du fortlöpande information om Chalmers biblioteks verksamhet med anledning av Covid-19 


Biblist


Biblist startades 1993 och är en e-postlista för nordiska bibliotek och alla som är intresserade av biblioteksfrågor. Chalmers bibliotek är redaktörsansvarig för e-postlistan som i dag når majoriteten av bibliotekarierna i Sverige.

Prenumeration

För att preunmerera på mejl från Biblist går du till https://lists.sunet.se/listinfo/biblist

Fyll i din mejladress, ditt namn (frivilligt) och välj ett lösenord. Lösenordet kommer skickas till dig i klartext så välj av säkerhetsskäl ett unikt lösenord.

Efter att du skickat in det ifyllda formuläret kommer du få ett mejl. Klicka på mejlen i länket för att bekräfta din mejladress alternativt svara på mejlet (behåll ämnesraden intakt).

Nytt inlägg

Sänd brevet till: biblist@lists.sunet.se

Subject: Skriv en kort rubrik

Brevtexten: Ditt inlägg

Avsluta prenumeration

till https://lists.sunet.se/listinfo/biblist

Fyll i din mejladress och klicka på Unsubscribe. Du får nu ett mejl med en länk du måste klicka på för att avsluta din prenumeration. Du kan även svara på mejlet och hålla ämnesraden intakt för att avsluta prenumerationen.

Arkiv

Inläggen i BIBLIST arkiveras i här. Äldre meddelanden finns i ett sökbart arkiv  

Kontakt

För mer information eller frågor om Biblist kontakta gärna Siska Humlesjö på Chalmers bibliotek.Chalmers