Navigation Huvudinnehåll Logga in Sök

Påminnelser utan innehåll

Tyvärr har det gått ut e-brev på försenade lån utan uppgift om titel. Om du vill veta vilken bok det gäller kan du kontakta oss på support.lib@chalmers.se eller logga in på My Account. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på att åtgärda problemen med utskicken.


Databasinformation


SciFinder


Databas med kemisk och relaterad vetenskaplig information. Sök substanser och reaktioner, eller patent- och artikelreferenser.

Chalmers bibliotek rekommenderar SciFinder därför att det är en viktig databas inom kemi, med ett grafiskt interface. Eftersom informationen i SciFinder är integrerad, kan du söka efter antingen referenser, substanser, eller reaktioner, och sedan enkelt hämta relaterad information från något av de andra områdena.

För att kunna använda SciFinder måste du vara registrerad användare. Du måste ange en Chalmers e-postadress vid registreringen.

Du hittar sökhjälp här.

Användningsvillkor

Studerande och anställda på Chalmers får använda denna resurs för eget bruk i icke-kommersiellt studie- eller forskningssyfte.
Allmänna användningsvillkor.

Villkor för nedladdning och utskrifter för denna databas.

Books24x7 blir Skillport

E-böckerna på Books24x7 flyttar till ny plattform, Skillport. Klicka för att ta en titt!

Statista

Vi rekommenderar Statista om du är ute efter en stor och lättanvänd portal med statistik och marknadsinformation.

AccessScience

Börja i AccessScience när du ska leta information! Långa, bra artiklar om nästan alla ämnen inom naturvetenskap och teknik.

Chalmers