Navigation Huvudinnehåll Logga in Sök

FÖRÄNDRINGAR MED ANLEDNING AV COVID-19

[2020-03-24] Alla våra bibliotek har stängt tills vidare med anledning av Covid-19. Detta gäller även Meröppet. Alla våra onlineresurser fungerar precis som vanligt under tiden som vi har stängt. Om du har frågor kan du alltid mejla till support.lib@chalmers.se.


Här hittar du fortlöpande information om Chalmers biblioteks verksamhet med anledning av Covid-19 


Hitta hit


Kollektivtrafik

Till Huvudbiblioteket på campus Johanneberg är det enklast att ta buss 19 till Chalmers Tvärgata. Du kan också ta spårvagn 6, 7, 8, 10, 13 eller bussarna 16 eller 55 till Chalmersplatsen. Då tar du dig också lätt till Arkitektur- och samhällsbyggnadsbiblioteket.

Till Chalmers Lärandetorg i Kuggen på campus Lindholmen kan du åka gratis med Älvsnabben från Stenpiren. Stombuss 16 och nya elbusslinjen 55 går till hållplats Lindholmen.

Bil eller cykel

Om du vill besöka oss på campus Johanneberg och kommer i bil parkerar du enklast på den stora parkeringsplatsen längs med Gibraltargatan.

Cykelställ finns både i närheten av Huvudbiblioteket och Arkitektur- och samhällsbyggnadsbiblioteket. Dessutom finns utmed Gibraltargatan och på Chalmersplatsen hyrcyklar från Styr & ställ.

På Lindholmen hittar du både cykelställ och parkeringsplatser i närheten av Kuggen. 

App

Hitta på Chalmers är en app för Android och iPhone med kartor, busstider m.m.

Översiktskarta

Ser kartan konstig ut? Se den på Google maps i stället.

 

Chalmers