Navigation Huvudinnehåll Logga in Sök
Biblioteken har öppet med begränsad service

Biblioteken har genomfört ett antal åtgärder för att minska smittspridningen. Läs mer om vad som gäller på våra bibliotek. 


Sommar på Chalmers bibliotek


Under sommaren kommer servicen på biblioteken att vara begränsad. Du kan dock fortfarande låna, reservera och återlämna precis som vanligt.

Öppettider

Under sommaren har vi mindre öppet än normalt och två av våra bibliotek stänger helt. Huvudbiblioteket har öppet vardagar hela sommaren. Vecka 33 återgår vi till ordinarie öppettider. 

Öppettider och kontakt hittar du på startsidan. 

E-post och telefon

Du kan alltid skicka mejl till support.lib@chalmers.se om du har frågor eller ringa oss under sommaren på 031-772 37 37. Telefontiderna följer Huvudbibliotekets öppettider. 

Lån, reservationer och återlämning

Du kan fortsatta att hämta dina beställda böcker på Huvudbiblioteket under sommaren. Bokinkastet på Hörsalsvägen 2 är också öppet ifall du vill lämna tillbaka dina böcker utanför öppettid. Bokreservationer från Kuggen och Arkitektur- och samhällsbyggnad är möjlig, men räkna med att det tar längre tid att få dina reservationer med anledning av bemanningssituationen. 

Fjärrlån

Fjärrlån är fortfarande möjlig i begränsad omfattning men tänk på att många bibliotek stänger ner denna verksamhet under sommaren så räkna med längre väntetid.  

Vi önskar er alla en fin sommar!

Chalmers